Delta Dunarii – Locul ideal de a organiza un teambuilding

 

In primul rand, pentru a alege locul ideal de a organiza un teambuilding, trebuie sa stim si ce inseamna acest termen. Orice angajat, director, agent de vanzari sau director general, face parte dintr-o echipa. Dar poate ca serviciul face munca in echipa incordata sau dificila datorita faptului ca fiecare membru are o idee anume. Ei bine, teambuilding-ul a fost facut tocmai pentru a  imbunatati unele relatii ale grupului cu scopul de a depasi barierele pentru atingerea scopurilor comune. Bineinteles, fiecare echipa are un scop de indeplinit dar e greu sa muncesti intr-o echipa in care nu te prea intelegi cu ceilalti. Asadar, aceste programe au fost facute pentru a imbunatati metodele de rezolvare ale grupului, de luare a deciziilor, de prevenire sau gestionare a conflictelor, si asa mai departe. Dar aceste programe nu au fost facute doar pentru a imbunatati mediul de lucru al partenerilor, ci de a integra talentul, abilitatile si creativitatea membrilor grupului. Cu alte cuvinte, atingerea scopurilor propuse se va face prin interactiunea punctelor forte ale fiecaruia.

Acum ca am dat o definitie a ceea ce inseamna teambuilding, ajungem la subiectul de la care am plecat: care este locul ideal de a organiza acest program. Bineinteles ca scopurile programului nu se pot indeplini tot in acelasi mediu de munca de zi de zi, asa ca actiunea se va petrece undeva in afara.. orasului. Sunt multe locuri vizate in efectuarea acestei deplasari, cele mai multe fiind statiunile montane, dar exista un loc in Romania care este mai mult ca perfect pentru indeplinirea scopurilor programului. Acesta se numeste chiar DeltaDunarii. Un teambuilding in Delta, iti va readuce echilibrul si te va ajuta sa iti reincarci bateriile la 100%.
Probabil multi dintre voi ati auzit de la cunostinte sau poate stiti din proprie experienta cat de rapitoare este Delta Dunarii, locul in care simti cu adevarat ca te relaxezi, unde localnicii sunt foarte calzi, mancarea foarte buna si, poate cel mai important, e liniste si aer curat. Este ca un fel de tara deoarece e formata din multe sate, doar ca pensiunile uimitoare te fac sa te simti ca acasa. Este locul in care omul produce o conexiune cu natura. Se efectueaza nenumarate excursii cu barca pe canale, printre copaci care creeaza o imagine inedita, pe lacurile pline de nuferi sau in rezervatii pentru a vedea speciile pe cale de disparitie. Toate acestea reunite mai mult ca sigur calmeaza sufletul si deschid poarta creativitatii. Linistea naturii, apusurile pe terasa si chiar si micile excursii prin sat, toate aceste activitati vor ajuta membri echipei sa se inteleaga mai bine intre ei si sa dezvolte abilitatile necesare de indeplinire a scopurilor date.

Dupa un teambulding lucrul in echipa va parea mult mai usor iar firma va avea mai mult succes deoarece dupa cateva zile de relaxare, mai ales cu coechipierii, rotitele vor incepe sa functioneze mai bine. Delta Dunarii este chiar un loc ideal de a organiza un astfel de program, exista pensiuni de toate stelele sau, eventual, margaretele si, pe langa activitatile care se organizeaza in cadrul programului exista si tot felul de alte activitati incantatoare.