O vacanta de vis in Delta Dunarii

Romania este o tara cu adevarat plina de locuri frumoase, de oameni frumosi si caldurosi si de obiective care nu pot fi intalnite nicaieri altundeva in lume. Printre aceste locuri se numara si Delta Dunarii, care gazduieste o rezervatie naturala pe care vin sa o viziteze si oameni din afara tarii. Este o zona atinsa cat mai putin posibil de mana omului deoarece se pune foarte mult accent pe ceea ce are de oferit natura, in afara de partea de cazare, acolo gazdele vor sa ofere tot ce au mai bun vizitatorilor lor.

In primul rand, in Delta Dunarii nu ai cum sa te plictisesti nici macar dupa o luna si cu siguranta n-ai cum sa nu iti doresti sa te reintorci acolo. Cand intri in Delta, parca intri intr-o alta lume, unde aerul este de 10 ori mai curat decat cel de la oras, atmosfera mult mai placuta, fara fabrici peste tot si fum de la tevile de esapament iar localnicii sunt foarte caldurosi si dorniti sa isi prezinte locul in care traiesc. O vacanta petrecuta in Delta este una dintre cele mai bune investitii pe care o poate face cineva intr-o vacanta deoarece poti simti lux si in mijlocul naturii. Exista numeroase pensiuni care ofera cazare in Delta care asteapta cu portile deschise persoane de toate varstele pentru a le oferi cele mai bune facilitati de care dispun. Mancarea este excelenta cam la orice pensiune din Delta, deoarece este facuta in mod traditional, iar specialitatile sunt, bineinteles, preparatele din peste.

Dar pensiunile merg folosite nu doar pentru o vacanta cu familia, ci si pentru delegatiile cu firma, teambuilding-uri si asa mai departe. Unele din ele dispun de Sali de conferinte, restaurante voluminoase care pot gazdui un cocktail pentru angajati, dar care vin si cu modalitati de recreere cum ar fi mesele de jocuri precum ping pong, terenuri de fotbal sau baschet sau piscina daca este cazul in perioada respectiva a anului. Mai exista si unele beneficii, asta daca cumparati pachetele respective, si anume croaziere incluse in pret. Dupa cum multi bine stiu, in Delta Dunarii se afla una din cele mai importante rezervatii naturale din Europa, care gazduieste multe specii de pasari si de pesti pe cale de disparitie, cat si alte animale, si este o experienta sansa de a vizita un astfel de exponat al naturii. Si chiar daca nu este inclusa in oferta, se gasesc si in sate vase sau barci care fac asta, si chiar este un obiectiv ce merita vizitat. La fel sunt si lacurile si canalele de pe brate, lacurile sunt cu adevarat spectaculoase deoarece dintr-un canal imprejmuit de stufaris si copaci se poate iesi intr-un lac mare plin de nuferi. Cu alte cuvinte, este o calatorie al carei peisaj poate fi foarte usor descris intr-un basm.

Preturile pensiunilor variaza destul de tare, ele sunt caracterizate de numarul de margarete si de ofertele de care dispun, dar in orice caz, exista si pensiuni accesibile. Delta Dunarii este locul ideal de a petrece o vacanta cu copiii, parintii sau prietenii.