THE DANUBE DELTA

Pensiunea noastra are un numar total de 11 camere duble (paturi king size sau twin), 2 Apartamente cu cate doua dormitoare si living comun si 1 Apartament cu 3 dormitoare si living comun.

Camerele duble/twin au baie proprie dotata la standardele pensiunii (cabine de dus), aer conditionat, incalzire, televizoare si sistem de televiziune prin cablu. Sase dintre camerele duble/twin sunt situate la etajul 1 din corpul central si au fiecare balcon propriu. Cinci dintre camerele duble sunt situate la parter in corpul secundar si au fiecare terasa proprie.

Apartamentele de 2 dormitoare sunt situat la etajul 1 al corpului secundar. Fiecare apartament dispune de cate doua dormitoare (fiecare cu baie proprie), living, televizoare in fiecare camera si sitem de televiziune prin cablu.

Apartamentul de 3 dormitoare este situat la etajul 1 al corpului al treilea de cladiri si dispune de trei dormitoare (fiecare cu baie proprie), living, zona de dining, televizoare in fiecare camera si sistem de televiziune prin cablu.

Camere duble / twin

Apartamente 2 dormitoare